17 maart 2018

Gepubliceerd op 23 september 2018 om 20:23

Een mooie start vandaag met blauwe luchten, wel wat fris. We maken ons vroeg klaar want we willen langs Cruise America in Vegas rijden om naar de boiler te laten kijken. Nemen afscheid van Valley of Fire met een stop bij de Elephant Rock en koersen dan langs Lake Mead naar Henderson waar Cruise hier zijn verhuurkantoor heeft. We worden meteen geholpen en het print plaatje van de heater wordt vervangen. Binnen 20 minuten zijn we weer op pad. We moeten even zoeken naar de route om bij een outlet winkelcentrum te komen en landen nadat we over de Strip zijn gereden bij de Premium outlets North.

Er wordt het een en ander aan kleding en schoeisel gescoord en dan zoeken we onze camping aan de Strip op, Circus Circus. Dat is eigenlijk niet meer dan een veredelde parkeerplaats maar dan met douches en een zwembad. Het is veel te koud voor het laatste want met een graad of 15 en een stevig windje is het wel gedaan. We douchen allemaal en maken ons klaar om een middag en avond over de Strip te flaneren. De kids hebben ons een voorstelling van het Cirque du Soleil kado gedaan en daar zijn we superblij mee! We lopen richting de Strip (heet eigenlijk gewoon Las Vegas Boulevard) door het hotel en bijbehorend indoor Adventuredome. Ozan en Patty kijken overal hun ogen uit. Als je hier voor het eerst komt is het inderdaad erg indrukwekkend, en bizar blijft het eigenlijk altijd. Op naar de gekte, vandaag is het ook nog St. Patrick’s Day dus de helft van het publiek is in het groen uitgedost. De drank vloeit rijkelijk.. Eerst naar de Apple store voor Mandy’s nieuwe iPhone en dan langs Treasure Island om de kaarten voor de voorstelling op te halen. We zien de fontein show bij het Bellagio op de tonen van “All that Jazz” en slenteren via Paris terug naar The Venetian om daar een hapje te eten. Dan naar de overkant om de vulkaanshow bij The Mirage te zien en dan als laatst weer naar Treasure Island. Eerst maken we daar het casino onveilig. Ik weet zowaar 5 dollar te verdubbelen met een paar rondjes roulette en cash de winst. De jongens spelen ook, de een op quite en de ander op verlies helaas.. 

Op naar de voorstelling; Mystere van Cirque du Soleil, wat een supergave show! We genieten er alle zes met volle teugen van, erg tof dat we dit hebben gekregen!

Ongelofelijk welke prestaties deze atleten neer weten te zetten. En dat alles ook nog in 1 wervelende show met gave muziek. Na de voorstelling lopen we terug naar Circus Circus en inmiddels is het na twaalven geworden. We zijn vanaf net na drieën onderweg dus de hersens willen wel maar de voeten niet meer..

Morgen is Death Valley onze bestemming en komen we in de laatste staat van deze trip; Californië.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb