Naar huis

Gepubliceerd op 2 oktober 2018 om 14:43

We hadden een gezellige avond in Tolkamer. De camper stond redelijk beschut tussen twee andere maar desondanks gingen we af en toe lekker heen en weer; veel wind langs de Rijn.

Wederom een lange nacht en als blokken geslapen. Na de ochtendrituelen op het gemak rijklaar maken en dan ontkomen we er niet aan: op huis an. Eerst hadden we nog het idee om ergens een wandeling te maken en we rijden via binnenwegen langs Arnhem richting Rhenen. Rond Wageningen worden we onaangenaam verrast door hevige buien en vanwege een omleiding komen we niet direkt bij de Grebbeberg, waar het idee was om te pauzeren. In plaats daarvan nemen we de snelweg naar de West en staan we om een uur thuis voor de deur. Aan het eind van de middag hebben we de eerste afspraak bij de winterstalling. Eline heeft binnen de kortste keren de camper schoon en na alles nagelopen te hebben is ie ook al klaar voor de stalling. 

We vonden het allebei een superervaring, een heerlijk relaxed weekend en we hopen dat we dit soort tripjes veel mogen herhalen!

met dank aan de buuf voor het verzorgen van de katten.. en aan Mandy en Elco voor ons wegbrengen..

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.