Dag 14 - in de Pfalz

Gepubliceerd op 8 juli 2021 om 20:05

We vinden het hier in de Pfalz zo rustiek en staan op zo’n unieke stille plek, dat we er een dag aan vastknopen. We willen graag een deel van de Felsenwanderweg doen, echter helaas strooit het weer roet in het eten door overvloedige regenval gedurende de hele ochtend. Maar binnen in onze hut is het ook goed uit te houden! Tegen de middag vertrekken onze buren. Het wordt zowaar droog en onze eerste buitenactiviteit is het verplaatsen van de camper. We stonden een scheetje beef en dat wreekt zich met name in niet lekker in je bedje liggen. Nou is het terrein hier al met al helemaal schuin aflopend, dus een betere plek vinden valt niet mee. Eerst maar eens het grasveld af zien te komen, dat inmiddels aardig verzadigd is. Dat lukt dus niet, de wielen spinnen maar er zit geen gang in de bus. Naar beneden lukt wel, om dan krapjes tussen twee boompjes door op de rijbaan naar de uitgang te komen. Daar gedraaid en over het min of meer verharde pad weer naar boven. Uiteindelijk is het gelukt om iets rechter dan gisteren te staan.

Bijkomende schade is modder aan alle kanten langs de bus, en dus staan we op dit veldje de camper te soppen, want zo kunnen we ons niet meer vertonen. Na gedane arbeid is het normaal gezien goed rusten, maar niet voor ons, want de rotsenwandeling moet nog gedaan. Druk druk druk… Het blijft gelukkig droog en we lopen een deel van de prachtige wandelweg met overal indrukwekkende rotsformaties.

We blijken bij thuiskomst nog steeds alleen te staan. De beheerder was er kort maar is ook vertrokken en we genieten gewoon van de rust om ons heen. Alleen de vogeltjes horen we nog. Heerlijk, want volgende week zitten we weer midden in de hectiek van alledag!

Onze unieke plek in Rodalben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De plaatselijke fanfare die de camperplaats beheert

Abby heeft haar eigen plekje in de douche gevonden..


Reactie plaatsen

Reacties

Evertdina
3 jaar geleden

Wat ziet dat er prachtig uit. Zo zennnn.

Maak jouw eigen website met JouwWeb